رکورد اهدای عضو در مشهد شکسته شد

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مسئول فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان منتصریه از شکسته شدن رکورد اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی نسبت به سال های گذشته خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر ابراهیم خالقی گفت: بیمارستان پیوند اعضا، منتصریه در سال 1400 نسبت به سال های گذشته بیشترین موارد مرگ مغزی منجر به پیوند را ثبت کرد.

وی با بیان اینکه 22 اسفند ماه یکصد و بیست و ششمین عمل اهدای عضو در سال 1400  از اهدا کننده مرگ مغزي در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت افزود: بیشترین آماری که در سال های گذشته داشته ایم، عدد   125بود و با رضایت خانواده اهدا کننده مرگ مغزي سارا زمانی 21 ساله  ساکن طبس كه از بیمارستان حضرت ابوالفضل کاشمر به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شد، روز یکشنبه 2 اسفند ماه  تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت و این عدد  به 126 رسید.

دکتر خالقی گفت: کبد زنده یاد سارا زمانی در بیمارستان منتصریه به خانم  63 ساله ساکن سرخس که سالها از بیماری کبدی رنج می برد؛ پیوند شد و قرنیه های وی جهت پیوند به بیماران نیازمند قرنیه به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد  ارسال شد .

مسئول فراهم آوری اعضاء پیوندی مرکز پیوند اعضاء منتصریه مشهد ضمن تشکر از فداکاری و ایثار خانواده های اهدا کننده عضو افزود: با افزایش رضایت خانواده های بیماران منجر به مرگ مغزی حدود 700 بیمار نیازمند عضو که سال ها از بیماری رنج می بردند امسال بدون نگرانی سال جدید را در کنار خانواده آغاز خواهند کرد.

گفتنی است تا کنون 1161 بیمار منجر به مرگ مغزی پس از رضایت خانواده در مشهد  تحت عمل جراحی پیوند عضو قرار گرفته اند و به حدود 5000 بیمار نیازمند عضو پیوند شده است