جوان مرگ مغزی به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در هشتصد و سی و سومین ( ۸۳۳ ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ كه از  بیمارستان امام علی ( ع ) بجنورد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: یکی از کلیه ها و پانکراس  زنده یاد  به اقای ۴۴ ساله ساکن مشهد  که سالها از نارسایی کلیه رنج می برد و با دیالیز تحت درمان بود به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد  مرحوم ؛ در بيمارستان منتصریه به دختر نوجوان ۱۱ ساله  ساکن تربت حیدریه  به صورت رایگان اهدا و پیوند شد و به بیمار  زندگي دوباره بخشيد .

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همچنین قلب زنده یاد در بیمارستان امام رضا (ع) به آقای ۵۴ ساله ساکن مشهد پیوند شد .