بازدید مسئول محترم نهادنمایندگی مقام معظم رهبری ازبیمارستان منتصریه

بازدید مسئول محترم نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان منتصریه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان منتصریه در مورخ 15/12/95 جلسه ای با محوریت بررسی امور فرهنگی و دینی با حضور حجه الاسلام طباطبایی مسئول محترم نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری دانشگاه ، آقای غنچه مدیر ، آقای موحدی مترون و حراست،حاج آقا متقیان امام جماعت  و جمعی از مسئولین بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه گزارش مفصلی از روند اجرایی امور فرهنگی و مسئله حجاب توسط مدیر و مترون ، حراست و امام جماعت بیمارستان به ایشان ارائه شد. در ادامه تاکید شد که تهیه مقدمات انجام فرائض دینی بیماران جزو وظایف شرعی و قانونی مسئولین میباشد و چنانچه در این خصوص کوتاهی شود بایستی پاسخگوی خداوند متعال و خلق خدا باشیم . همچنین حاج آقای طباطبایی گزارش واقدامات انجام شده در این مرکز را تایید و از مسئولین تشکر کردند.

در پایان حجه الاسلام طباطبایی ضمن اقامه نماز ظهر و عصر به جماعت از بخش اورژانس و همودیالیز این مرکز بازدید کردند.