کسب عناوین مختلف ورزشی

کسب عناوین مختلف ورزشی از زمان افتتاح بیمارستان منتصریه تاکنون

به گزارش روابط عمومی بیمارستان منتصریه از ابتدای تاسیس این مرکز تاکنون حدود 7 سال میگذرد و خوشبختانه سیاست ریاست و مدیریت محترم بیمارستان علاوه بر انجام امور محوله به نحو کامل توسط همکاران ، بر ایجاد شور و نشاط و روحیه از طریق ورزش نیز پایه گذاری شده است .

مدیر مرکز پیوند اعضا و دیالیز منتصریه در این خصوص گفت : با توجه به سالهای اندک فعالیت این مرکز و نیز وجود پرسنلی کمتر از 250 نفر خوشبختانه این مرکز توسط همکاران به افتخارات مهم ورزشی چه در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و چه در سطح کشوری نایل گردیده است.

حسین غنچه افزود : از جمله عناوین ورزشی که توسط همکاران این مرکز کسب شده است میتوان به کسب مقام اول و دوم مسابقات دا‍ژبال بانوان ، رتبه اول مسابقات فوتبال حبابی بانوان ، کسب عنوان سومی مسابقات والیبال مردان و کسب مقام چهارمی و کاپ اخلاق مسابقات فوتسال آقایان اشاره کرد.همچنین به تازگی افتخار دیگری به آلبوم افتخارات ورزشی بیمارستان اضافه شد وآن کسب مدال طلا و قهرمانی مسابقات شنای جانبازان وزارت بهداشت بود که توسط مترون محترم بیمارستان آقای موحدی رقم خورد. همچنین در این مرکز گروه کوهنوردی با هدف شور و نشاط هر چه بیشتر همکاران تشکیل گردید که این گروه مفتخر به صعود به قله دماوند و قله تفتان بلندترین قله استان سیستان و بلوچستان نایل گردیدند.علاوه براین به طور خودجوش توسط همکاران با یک مربی شنا هماهنگ شده و همکاران در پایان وقت اداری به تمرین شنا نیز میپردازند.

وی در پایان گفت : ضمن آرزوی سلامتی برای همه همکاران عضو خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد امیدواریم بتوانیم در حد توان مراقب سلامتی و نشاط همکاران بزرگوار باشیم